Menu Sluiten

Over mij

Ik ben Ken

Ik ben Ken, een rasechte kempenaar geboren in 1984. Van kinds af aan voelde ik mij anders dan de meeste onder ons, doch heb ik zeer lange tijd volledig geleefd vanuit mijn ego wat heeft geleid tot enkele gebeurtenissen om mezelf te doen “ontwaken”.

Gepest geweest in de jeugd, bijna dood-ervaring door middel van een zwaar auto-ongeluk op mijn 19de waarna een zware depressie volgde met zelfmoordgedachten, leugens en bedrog in verschillende relaties, het verlies van vrienden en familie, mijn eigen vader 25minuten gereanimeerd om hem nog twee weken onder ons te hebben, een tweede auto-ongeval 4 jaar na mijn eerste was het kantelpunt in mijn leven waarna het anders moest.

403467363_392845599842368_4324082433774898130_n

Stuk vóór stuk zeer negatieve gebeurtenissen waar telkens toch iets positief in zat! Je moet er alleen durven naar kijken, de emoties doorvoelen en accepteren om tot zelfreflectie, innerlijke groei en inzicht te komen. Verschillende cursussen, opleidingen en enorm veel zelfreflectie later hebben mij gebracht tot wie ik vandaag ben en besef ik maar al te goed dat ik heldervoelend, helderwetend ben en dit ook durf uitdragen naar de buitenwereld. Ik durf mezelf laten zien wie ik werkelijk ben met mijn goede en slechte kanten. Mensen helpen, inzicht geven, motiveren, persoonlijke en innerlijke groei bieden is letterlijk en figuurlijk mijn passie en dat is net wat ik hier kan en mag doen om u te helpen.

Wat meer dan 15jaar geleden begonnen is met enkel lenormand kaartleggen is vandaag de dag enorm uitgebreid. Ondertussen ondersteun ik u met transformatieve coaching, ben ik medium en geef ik boodschappen van overledenen door, leg ik nog steeds lenormand kaarten, orakelkaarten en engelenkaarten, heb ik een eigen geschreven lenormand cursus en een online uitdaging “terug naar jezelf” ontworpen, doe ik homeparty’s met boodschappen of persoonlijke consulten.