Menu Sluiten

Medium Ken

Persoonlijk consult

Ben jij op zoek naar een diepgaand, spiritueel en persoonlijk consult? Heb jij vragen omtrent relatie, werk, bijberoep, financieel, spirituele groei,.. dan kan je hiermee terecht bij mij, Medium Ken. Door mijn heldervoelend-, helderwetend- en helderziendheid sta ik klaar om u inzicht te geven in uw leven, oplossingen aan te reiken voor problemen, dingen aanduiden die u belemmeren (trauma’s, verslavingen, gezondheid,..) en mogen losgelaten worden.

403467363_392845599842368_4324082433774898130_n

Tijdens een persoonlijk consult draait alles om U

Tijdens het eerste deel van een consult werk ik puur op de energie, beelden en gevoelens die ik door krijg en deel deze met je. In het tweede deel van een consult gebruik ik lenormand kaarten en orakel-/engelenkaarten.

Tijdens een consult is het ook mogelijk dat ik boodschappen ontvang van overleden personen welke ik altijd zal delen. Je kan kiezen hoelang u persoonlijk consult duurt, de lengte bepaald hoe diep we kunnen graven in je innerlijke welzijn om innerlijke en persoonlijke groei te bekomen.

De sessies zijn zowel bij mij thuis als online mogelijk.

Persoonlijk consult

1u

€60

1u30

€75

2u

€90

Cursus Lenormand kaartleggen

Heb jij ooit al eens willen kaarten leggen voor anderen? Om ook hun inzichten te geven, oplossingen aan te bieden of te helpen met beslissingen maken? Ik heb mijn zelf ontwikkelde cursus lenormand kaartleggen geschreven met al mijn ervaringen van meer dan 15 jaar. Ik geef deze in kleine groepjes van 4 tot 7 personen zodoende de cursus persoonlijk blijft maar ook iedereen genoeg aandacht krijgt om de nodige vragen te stellen.

Cursus is zo opgebouwd dat je van helemaal niets te kennen, op het eind van de cursus de kaarten kunt leggen voor anderen. Ik geef je een grote basis mee van waaruit jij kan werken naar een eigen “grand tableau” (alle kaarten) kan leggen en lezen. Ook alle vraagstellingen zullen aan bod komen.

In de prijs zit cursus, boek kaarten, drank, versnaperingen en een middagmaal inbegrepen. De cursus omvat ongeveer 18 lesuren welke doorgaan over 3 zaterdagen of verspreid over 6 avonden. Wenst u nog meer informatie? Neem gerust even contact op door het contactformulier in te vullen.

Cursus Lenormand kaartleggen

18u

€222

Cursus

Boek kaarten

Drank, versnaperingen en een middagmaal

Terugkomdag Lenormand kaartleggen

Herken jij het, kunnen kaartleggen maar op niemand kunnen oefenen? Deze dag is speciaal gemaakt voor diegene die ooit reeds mijn cursus hebben gevolgd. Tijdens deze dag ga jij verschillende keren kaarten leggen voor anderen en zal jij ook de nodige persoonlijke kaartleggingen ontvangen.

Hierbij zal ik net als tijdens de cursus bijsturen, ondersteunen of aanvullen waar nodig. Als er dan vragen zijn van kaartleggingen die je reeds hebt gedaan of tijdens deze dag ervaart mag je deze allemaal stellen.

Deze dag wordt minstens 2x / jaar georganiseerd, gaat door van 10u tot 16u30. Drank, versnaperingen & middagmaal inbegrepen in de prijs. Je kan je ten allen tijde inschrijven via het contactformulier.

Terugkomdag Lenormand kaartleggen

6u30

€45

Persoonlijke ondersteuning

Antwoorden op al je vragen

Drank, versnaperingen en een middagmaal

Interesse in één van onze diensten?

Heb jij nood aan inzicht of heb je het gevoel in circeltjes te draaien? Of wens jij net u kennis te vergroten met een cursus om net zelf anderen te helpen? Vul dan snel ons contactformulier in!

Homeparty

Organiseer jij graag iets verfrissend met de nodige boodschappen en inzichten? Dan komt Medium Ken ook tot bij u thuis. Bij een homeparty kan je kiezen uit een persoonlijke consultendag of groepsreading bij u thuis.

Persoonlijke consultendag is mogelijk vanaf 4 tot maximum 8 personen. Prijs / persoon = €50 voor 1u. Hierbij komt iedereen één voor één aan bod om een persoonlijk consult te verkrijgen zoals je dat hier bij mij thuis zou krijgen met de nodige inzichten, oplossingen voor problemen of aanduiding van dingen die mogen worden losgelaten. U zal ook de mogelijkheid hebben om al u vragen te stellen.

Groepsreading is mogelijk vanaf 8 personen €25/persoon. Vanaf 15 personen €20/persoon. Hierbij is de reading voor ieder persoon samen in groep. Als medium ben ik een doorgeefluik waarbij de boodschappen met een lach, traan, zeer hard & direct of zeer luchtig kunnen zijn. Wat er ook maar gecommuniceerd mag worden zal ik doorgeven. Iedereen zal aan bod komen, wie wanneer is puur op gevoel en intuïtie. Eens iedereen aan bod is geweest is er de mogelijkheid om 1 persoonlijke vraag te stellen apart van de groep. Een groepsreading mag tot maximum 25 personen zijn.

Persoonlijke consultendag

1u

€50

Max 4 tot 8 personen

Inzicht krijgen

Antwoorden op al je vragen

Bij u thuis

Groepsreading

Vanaf 8 personen €25/persoon

Vanaf 15 personen €20/persoon

Max 25 personen

1 persoonlijke vraag

Bij u thuis

Promotie: Lenormand kaartlegging via WhatsApp

Hierbij doe ik een volledige lenormand kaartlegging via uw recente foto, naam, voornaam en geboortedatum samen met maximum 5 vragen (over werk, relatie, financiën,..) welke jij mij doorstuurt via whatsapp.  Je ontvangt hierbij een duidelijk antwoord via een gesproken bericht op whatsapp samen met een foto van de kaartlegging. Na betaling ontvangt u binnen 3 werkdagen een antwoord.

Prijs: € 44 € 33

Online uitdaging “Terug naar jezelf”

In deze online uitdaging “Terug naar jezelf” gaan we onszelf uitdagen om een sterker, positiever, harmonieuzer, gelukkiger en bewuster persoon te worden waarin zelfliefde, zelfzorg, dankbaarheid en deze moment de sleutel zijn. Wens jij te groeien als mens? Dan is deze online uitdaging perfect op maat gemaakt voor jou! Je ontvangt 14 dagen lang dagelijks een mail met informatie en kleine uitdagingen. Deze uitdagingen zijn kleine dingen om u als mens dichter bij jezelf te brengen.

Wens jij nog meer informatie? Aarzel dan niet om even contact op te nemen en ik bezorg je een mail met meer uitleg.

Prijs: € 66

Online uitdaging

14 dagen

€ 66

Dagelijkse mail met informatie en kleine uitdagingen

Jezelf uitdagen

Groeien als mens

Combo promotie: Online uitdaging “Terug naar jezelf” + persoonlijk consult/coaching

Hierbij combineren wij de online uitdaging “Terug naar jezelf” van 14 dagen aangevuld met 1uur coaching / persoonlijk consult welke we na de uitdaging van 14 dagen doen om u nog meer inzicht te geven, te begeleiden, problemen op te lossen of te helpen waar we kunnen.

Prijs: € 126 € 100

Cadeaubon

Wens jij familie of vrienden een leuk, inzichtgevend en transformerend cadeautje te doen maar weet je niet goed wat? Er is altijd de mogelijkheid om een cadeaubon te geven, de grote van de cadeaubon is vrije keuze en kan gebruikt worden op het hele assortiment.

Interesse in ons aanbod?